Wonen en Zorg

dinsdag 24 mei 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

    Dit college is verplaatst (oorspronkelijke datum was 21 april)

Wonen en zorg gaat over mensen die meer of minder ondersteuning nodig hebben bij het zelfstandig wonen. Het is in het belang van zowel gemeente als corporatie dat dat goed geregeld is. In dit online college maken we de opgave zichtbaar en daarmee ook het belang van dit onderwerp, wat vaak een beetje een ‘ondergeschoven kindje’ is bij het maken van de prestatieafspraken. En toch zullen er voldoende geschikte en ook betaalbare woningen nodig zijn in de gemeente om de groeiende groep ouderen te huisvesten. Ruimte geven voor nieuwe  woonvormen en aandacht voor de woonomgeving zijn ook onderwerpen die op tafel kunnen komen en waar je afspraken over kunt maken. 

Het college duurt ongeveer 75 minuten en is vooral gericht op bestuursleden van huurdersorganisaties in de corporatiesector.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.

 

Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 34

Persoonlijk lid
€ 45

Niet-lid
€ 54,45

Kaderlid / medewerker
gratis

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.