Werkplan voor de huurdersorganisatie

donderdag 12 oktober 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

Een werk-of activiteitenplan helpt om structuur aan te brengen in de veelheid aan onderwerpen en activiteiten die op een huurdersorganisatie afkomen. Met een overzicht van welke onderwerpen wanneer spelen en wat je als huurdersorganisatie daar mee ‘moet’,  kun je het werk beter plannen en verdelen, kun je uitleggen aan de achterban waar je mee bezig bent en kun je je verantwoorden naar de verhuurder. 

Op basis van een werkplan kun je ook de begroting van de huurdersorganisatie maken en op tijd geld hebben voor bijvoorbeeld een onderzoek onder de huurders, scholing of andere zaken die van belang zijn om je werk goed te kunnen doen. Na dit college weet u hoe je een werkplan en begroting kunt maken.  

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.


Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.