Wat kan het Energieteam voor je betekenen?

woensdag 9 februari 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
webinar
Locatie
Online

Klimaatmaatregelen en de energietransitie in de gebouwde omgeving komen steeds dichter bij ‘de gewone burger’. Het is een onderwerp waar huurders en huurdersvertegenwoordigers niet meer omheen kunnen. Het Energieteam van de Woonbond ondersteunt huurdersorganisaties hierin.

In dit energiewebinar vertellen we meer over wat we dit jaar voor jou en je huurdersorganisatie kunnen betekenen. We gaan onder andere in op:

  1. de prestatieafspraken op het gebied van verduurzaming van de sociale woningvoorraad

  2. de rol van huurdersorganisaties in de Transitievisie Warmte en de wijkuitvoeringsplannen

  3. de uitrol van energiedisplays bij huurders via het project Meer meters maken.

We bespreken goede voorbeelden, we vragen je feedback en je kunt vragen stellen via de chat, die we live behandelen in het webinar.

Aan het einde van het webinar kun je de presentatie downloaden, krijg je links naar meer informatie en kun je aangeven als je behoefte hebt aan persoonlijk contact met het Energieteam. Je kunt uiteraard zelf contact met ons opnemen (energie@woonbond.nl / 020-5517739), maar je kunt ook aangeven dat we contact met jou opnemen.

Presentatoren:
- Bastiaan van Perlo, beleidsmedewerker
- Siem Goede, energieadviseur
- Maarten Groen, energieconsulent

Het programma duurt ongeveer 60 minuten.

 Meer informatie

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl
020-5517739

Kosten

Gratis

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen aan dit webinar.