Verduurzaming van de huursector: hoe staan we ervoor?

woensdag 13 september 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.
Als je bent ingelogd met een ledenaccount kun je aanmelden.

Soort
webinar
Locatie
Online

Energiewebinar voor leden en niet-leden

In dit webinar praat Bastiaan van Perlo, belangenbehartiger bij de Woonbond, je bij over de voortgang van het Programma Verduurzaming van de huursector dat minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting vorig jaar juni heeft ingezet. 

Met bijna evenveel passie en energie als Hugo de Jonge de coronacrisis aanpakte, is hij ook aan de slag gegaan met de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Het kan Hugo niet snel genoeg gaan, en dat heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen veertien maanden grote stappen zijn gezet in de verduurzaming van o.a. de huursector. Hoewel het kabinet en dus ook de minister nu demissionair is, ligt het programma niet stil.

Ben je benieuwd wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd en wat er op korte en lange termijn aankomt? Wil je goed beslagen ten ijs komen in de gesprekken met je woningcorporatie en de gemeente? En wil je je huurders goed kunnen voorlichten? Volg dan dit energiewebinar.

Het webinar duurt ongeveer een uur, van 11.00 tot 12.00 uur.

Je kunt tijdens het webinar vragen stellen via de chat. Sommige vragen zal de presentator in de uitzending beantwoorden, andere vragen beantwoorden collega's van het Woonbond Energieteam live in de chat.

Het energiewebinar is gratis en toegankelijk voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Als je je hebt ingeschreven voor het webinar ontvang je achteraf ook een link om het webinar terug te kijken.

Meer info

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl

Kosten

Gratis

Terugkijken

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.