Verduurzaming in prestatieafspraken

donderdag 24 februari 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Verduurzaming is uitgeroepen tot een kerntaak van de corporaties. De opgave staat voor veel corporaties op gespannen voet met de beschikbare middelen. Ondertussen ligt er wel een gemeentelijke warmtevisie waar uitvoering aan gegeven moet worden. En wat kan op dit onderwerp je rol zijn als huurdersorganisatie? 

In dit themacollege bespreken we de uitdagingen en krijg je voorbeelden hoe je afspraken kunt maken om die grote ambities in de praktijk waar te maken, met oog voor de belangen van de huurders. En dan gaat het natuurlijk over betaalbaarheid, maar het kan ook gaan om zaken als de aanpak van schimmel ,vocht en ventilatie. 

Dit online college duurt ongeveer 75 minuten en is vooral gericht op bestuursleden van huurdersorganisaties die in de corporatiesector actief zijn. 

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.

 

Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 34

Persoonlijk lid
€ 45

Niet-lid
€ 54,45

Kaderlid / medewerker
gratis

Dit college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.