Verduurzaming

donderdag 7 december 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

Verduurzaming is uitgeroepen tot een kerntaak van de corporaties. De opgave staat voor veel corporaties op gespannen voet met de beschikbare middelen. Ondertussen ligt er wel een gemeentelijke warmtevisie waar uitvoering aan gegeven moet worden. Wat kan op dit onderwerp je rol zijn als huurdersorganisatie?  In dit themacollege bespreken we de uitdagingen en krijgt u voorbeelden hoe je (prestatie)afspraken kunt maken om die grote ambities in de praktijk waar te maken, met oog voor de belangen van de huurders. En dan gaat het natuurlijk over betaalbaarheid, maar het kan ook gaan om zaken als de aanpak van schimmel, vocht en ventilatie.

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.


Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen