Speelveld huurdersorganisaties in de commerciële sector

donderdag 17 februari 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Huurdersorganisaties in de particuliere of commerciële sector hebben te maken met een iets ander speelveld dan hun collega’s in de corporatiesector. Daarom is er voor hen een aparte introductie over de volkshuisvesting, waarin de positie van de huurdersorganisatie centraal staat. Daarbij is er aandacht voor zowel de rol van de centrale huurdersorganisatie of ‘platform’ als voor de huurdersorganisatie op complexniveau.

Met name voor beginnende bestuursleden een aanrader om snel een beeld te krijgen van de belangrijkste spelers en spelregels in het veld. Om de opgedane kennis te toetsen kun je achteraf de e-learning doorlopen die bij dit themacollege aangeboden wordt. Het college duurt ongeveer 75 minuten.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.


Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 44

Persoonlijk lid
€ 55

Niet-lid
€ 66,55

Kaderlid / medewerker
gratis

De kosten zijn inclusief toegang tot e-learning module

Dit college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.