Speelveld huurdersorganisatie particuliere sector

donderdag 9 maart 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties, met e-learning

Huurdersorganisaties in de particuliere of commerciële sector hebben te maken met een iets ander speelveld dan hun collega’s in de corporatiesector. Daarom voor hen een aparte introductie volkshuisvesting waarin de positie van de huurdersorganisatie centraal staat. Daarbij is er aandacht voor zowel de rol van de centrale huurdersorganisatie of ‘platform’ als voor de huurdersorganisatie op complexniveau. Met name voor beginnende bestuursleden een aanrader om snel een beeld te krijgen van de belangrijkste spelers en spelregels in de volkshuisvesting.  

Om de opgedane kennis te toetsen kun je de e-learning doorlopen die bij dit online college wordt aangeboden. 

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.

Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 67,76
Persoonlijk lid: € 56 

De prijs is inclusief toegang tot e-learningmodule.

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.