Servicekostenafrekening - bij woningcorporaties

donderdag 28 april 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

In een notendop krijg je de belangrijkste regels te horen waar een verhuurder zich aan moet houden als het gaat om de servicekosten. Aan welke eisen moet een afrekening voldoen en welke mogelijkheden heeft u om te controleren of die afrekening klopt? En wat is de rol van een bewonerscommissie als het gaat om wijziging van het pakket? Dat zijn vragen waar je in dit themacollege antwoord op krijgt.

Als je er niet uitkomt met je verhuurder, dan kun je - als je een sociale huurwoning  huurt - een procedure starten bij de huurcommissie. Je krijgt uitleg daarover en inzicht in de manier waarop de huurcommissie tot een beoordeling komt.   

Dit college duurt ongeveer 75 minuten en is gericht op huurders met een gereguleerde huur en bestuursleden van huurdersorganisaties en bewonerscommissies die in de corporatiesector actief zijn. Achteraf kun je de stof uit het college toetsen via een e-learning die we aanbieden. 

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.

 

Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 44

Persoonlijk lid
€ 55

Niet-lid
€ 66,55

Kaderlid / medewerker
gratis

De kosten zijn inclusief toegang tot e-learning module.

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen