Servicekostenafrekening - bij commerciële verhuurders

donderdag 12 mei 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

In een notendop krijg je de belangrijkste regels te horen waar een verhuurder zich aan moet houden als het gaat om de servicekosten. Aan welke eisen moet een afrekening voldoen en welke mogelijkheden heb je om te controleren of die afrekening klopt? En wat is de rol van een bewonerscommissie als het gaat om wijziging van het pakket? Dat zijn de vragen waar je in dit college antwoord op krijgt.

Als je er niet uitkomt met je verhuurder, dan zul je - als je een geliberaliseerde huurprijs hebt - over het algemeen naar de kantonrechter moeten. Je krijgt voorbeelden van jurisprudentie met betrekking tot de servicekosten.  

Dit college duurt ongeveer 75 minuten en is gericht op huurders met een geliberaliseerde huurprijs en op huurdersverenigingen, huurdersstichtingen en bewonerscommissies die met een commerciële verhuurder te maken hebben. Het is mogelijk om de stof achteraf te toetsen via een e-learning die we aanbieden.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.


Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 44

Persoonlijk lid
€ 55

Niet-lid
€ 66,55

Kaderlid / medewerker
gratis

De kosten zijn inclusief toegang tot e-learning module

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.