Servicekostenafrekening

donderdag 29 juni 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor bewonerscommissies en huurdersorganisaties

In een notendop krijgt u de belangrijkste regels te horen waar een verhuurder zich aan moet houden als het gaat om de servicekosten. Aan welke eisen moet een afrekening voldoen en welke mogelijkheden heeft u om te controleren of die afrekening klopt? Dat zijn vragen waar u in dit themacollege antwoord op krijgt. Als u er niet uitkomt met uw verhuurder kunt u, als u een sociale huurwoning  huurt, een procedure starten bij de Huurcommissie. U krijgt uitleg daarover en inzicht in de manier waarop de Huurcommissie tot een beoordeling komt.  Voor huurders met een geliberaliseerde huur kan dat ook nuttig zijn, want hoewel zij niet naar de Huurcommissie kunnen, hanteert de rechtspraak vaak wel dezelfde richtlijnen.  

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.


Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.