Prestatieafspraken: een introductie

donderdag 26 januari 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

Als introductie én om weer even scherp te worden op dit belangrijke onderwerp.  Hoe was het ook alweer? Waarom en waarover maken we prestatieafspraken? Wie heeft welke rol? 

Er zijn spelregels voor het inrichten van het proces, maar daarbinnen zijn keuzes te maken. Datzelfde geldt voor de inzet op de verschillende onderwerpen. We geven een aantal dilemma’s en aandachtspunten bij de verschillende thema’s die aan bod komen.  In 2022 zijn de nationale prestatieafspraken van kracht geworden. Wat betekent dat voor het lokale overleg? Hoe kun je als huurdersorganisatie nog invloed hebben op de lokale plannen?

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.


Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.