Oriëntatie volkshuisvesting (met e-learning)

donderdag 7 maart 2024 / 10:00 uur
donderdag 14 maart 2024 / 10:00 uur
donderdag 21 maart 2024 / 10:00 uur
donderdag 28 maart 2024 / 10:00 uur
donderdag 4 april 2024 / 10:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online collegereeks voor (beginnende bestuursleden van) huurdersorganisaties

Een zeer gewaardeerd programma voor bestuursleden van huurdersorganisaties die actief zijn bij een woningcorporatie. In vijf colleges krijg je in vogelvlucht de basiskennis om mee te kunnen draaien in een huurdersorganisatie. Hoe ziet het speelveld eruit, welke positie en zeggenschap heeft een huurdersorganisatie, begrippen en basiskennis over huurprijs en huurprijsbeleid en contact met de achterban zijn onderwerpen die aan bod komen. Gebaseerd op de meest actuele informatie. Per college kun je de opgedane kennis toetsen door met de e-learning aan de slag te gaan.

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.

Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond

Niet-lid:  € 308,55
Persoonlijk lid: € 255

Terugkijken

Deze online collegereeks wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.