Oriëntatie volkshuisvesting (met e-learning)

donderdag 16 maart 2023 / 11:00 uur
donderdag 23 maart 2023 / 11:00 uur
donderdag 30 maart 2023 / 11:00 uur
donderdag 6 april 2023 / 11:00 uur
donderdag 13 april 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Reeks online colleges voor huurdersorganisaties

Een zeer gewaardeerd programma voor bestuursleden van huurdersorganisaties die actief zijn bij een woningcorporatie. In vijf colleges krijgt u in vogelvlucht de basiskennis om mee te kunnen draaien in een huurdersorganisatie. Hoe ziet het speelveld eruit, welke positie en zeggenschap heeft u als huurdersorganisatie, basiskennis huurprijs en huurprijsbeleid en het contact met de achterban zijn de onderwerpen die aan bod komen. Gebaseerd op de meest actuele informatie. 

Per college kunt u de opgedane kennis toetsen door aan de slag te gaan met de e-learning module die bij deze collegereeks wordt aangeboden.

Log in met een ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden kunt u nieuwe bestuursleden inschrijven die zelf nog geen ledenaccount hebben. Lees hier hoe dat werkt.

Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 338,00
Persoonlijk lid: € 280,00

Tarieven zijn inclusief toegang tot e-learning module.

Terugkijken

Deze online colleges worden opgenomen. Deelnemers ontvangen na afloop van ieder college ook een terugkijklink. Inschrijven voor de reeks is dus ook zinvol als het niet lukt om live (om 11 uur) met ieder college mee te doen.