Onderhoudsverdeling Burgerlijk Wetboek

donderdag 9 november 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

In het Burgerlijk Wetboek is de onderhoudsverdeling opgenomen tussen huurder en verhuurder. Aan de hand van de wetsartikelen over onderhoud wordt u meegenomen in wat de rechten en plichten van huurder en verhuurder zijn als het gaat om onderhoud van de woning. Daarbij komt ook het Besluit kleine herstellingen aan de orde.

Het Burgerlijk Wetboek geeft geen norm voor wat een basiskwaliteit van een woning is. Op welke manier kun je daar toch handvatten aan geven, zodat je als huurdersorganisatie het gesprek met de verhuurder er over aan kunt gaan? 

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.


Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.