Onderhoud (bij woningcorporaties)

donderdag 17 november 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

In het Burgerlijk Wetboek is de onderhoudsverdeling opgenomen tussen huurder en verhuurder. Aan de hand van de wetsartikelen over onderhoud word je in dit college  meegenomen in wat de rechten en plichten van huurder en verhuurder zijn als het gaat om onderhoud van de woning. Daarbij komt ook het Besluit kleine herstellingen aan de orde. 

We bespreken ook de procedure met betrekking tot de onderhoudsgebreken bij de huurcommissie. Daar kun je terecht als je er met je verhuurder niet uitkomt. Het ‘gebrekenboek’ en voorbeelden van uitspraken geven een idee van hoe de huurcommissie tot een oordeel komt. 

Het college duurt ongeveer 75 minuten en is bedoeld voor bewonerscommissies en huurdersorganisaties die in de corporatiesector actief zijn.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.

 

Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

 

Kosten

Lidorganisatie
€ 34

Persoonlijk lid
€ 45

Niet-lid
€ 54,45

Kaderlid / medewerker
gratis

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.