On demand: Energiewebinar Collectieve warmte

Registratie voor dit evenement is gesloten.
Als je bent ingelogd met een ledenaccount kun je aanmelden.

Soort
terugkijken
Locatie
Online

Opname van live webinar (live-uitzending was op 30-11-2022 om 11 uur)

In dit energiewebinar behandelt Bastiaan van Perlo, belangenbehartiger bij de Woonbond, verschillende vragen van huurders en bewonerscommissies over collectieve verwarming (blokverwarming en warmtenetten). Hij gaat in op de verschillende vormen van collectieve verwarming, maar vooral ook op de kosten voor bewoners, de controle op het systeem en de kosten, en de zeggenschap over dit type verwarming.

Veel huurders zijn aangesloten op een collectieve warmtevoorziening. Dat kan blokverwarming zijn of een extern warmtenet. Beide soorten collectieve warmtevoorzieningen kennen vele vormen. Van heel groot met een bron die ver weg ligt tot heel klein met een bron binnen of naast het pand. De warmte kan op veel manieren opgewekt worden, bijvoorbeeld uit aardgas, biomassa, met een warmtepomp, geothermie, WKO, WKK, gascentrale.

Log in met je ledenaccount om aan te melden. Na aanmelden kun je het webinar direct bekijken.  Het webinar duurt ongeveer een uur.

 

Meer info:

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl

On Demand

Dit is een opname van een webinar dat eerder live is uitgezonden. Als je inschrijft kun je de opname direct terugkijken.