Leefbaarheid in prestatieafspraken

donderdag 10 maart 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Sinds de laatste aanpassing van de Woningwet is het niet meer verplicht voor corporaties om leefbaarheidsafspraken vast te leggen in de prestatieafspraken, maar het is natuurlijk bij uitstek een onderwerp voor het tripartiet overleg. Leefbaarheid staat op veel plekken onder druk en is zowel belangrijk voor de gemeente als voor de corporatie en de huurders. Samenwerking is op het gebied van leefbaarheid essentieel.

In dit college krijgt u een beeld over wat bijdraagt aan die toenemende druk op de leefbaarheid, maar vooral ook voorbeelden van hoe je in de praktijk goede afspraken kunt maken om de leefbaarheid te verbeteren.

Het online college duurt ongeveer 75 minuten en is vooral gericht op bestuursleden van huurdersorganisaties die in de corporatiesector actief zijn.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.


Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 34

Persoonlijk lid
€ 45

Niet-lid
€ 54,45

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.