Huurprijs en huuraanpassing

donderdag 20 april 2023 / 11:00 uur
Soort ticket Einde van registratie Prijs Hoeveelheid
Inschrijving
Ongelimiteerd € 67,35 1.0 EUR

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

Voor de meeste huurders geldt, dat jaarlijks op 1 juli de huur mag worden verhoogd. De brief van de verhuurder waarin hij dat aankondigt, moet er uiterlijk 30 april zijn. In dit college gaan we daarom in op de regels die gelden bij de jaarlijkse huurverhoging. Wat mag en wat mag niet? Maar vooral ook leggen we uit wanneer je als huurder bezwaar kunt maken tegen de voorgestelde huurverhoging (en wanneer niet) en hoe je dat moet doen. Bestuursleden van huurdersorganisaties kunnen met die kennis hun achterban informeren en verwijzen. Een deel van dit college is ook aan de orde gekomen tijdens de Oriëntatie Volkshuisvesting. 

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.

Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.