Huurderswerk AVG-proof

dinsdag 13 december 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Als je bent ingelogd met een ledenaccount voor bestuursleden van lidorganisaties kun je aanmelden.


Soort
webinar
Locatie
Online

Huurdersorganisaties willen met hun achterban in contact komen om de belangen van alle huurders zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Daarom zijn ze vaak op zoek naar e- mailadressen en mutatiegegevens van huurders, maar ook naar gegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties op complexniveau. Bovendien vereist de Wet op het overleg huurders verhuurder (WOHV) dat niet alleen leden van de huurdersorganisatie, maar álle huurders van de verhuurder op de hoogte worden gehouden. Tegelijkertijd hebben zij te maken met de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), die het werken met huurdersgegevens juist lastiger maakt.

In dit webinar gaan we verder in op het AVG-proof verwerken van huurdersgegevens én laten we zien hoe je dit met het gebruik van de software van Lasso op een goede en veilige manier kunt organiseren. In 2023 komt dit programma geleidelijk beschikbaar voor huurdersorganisaties van die lid zijn van de Woonbond. Daarover vertellen we meer tijdens de uitzending.

Zie je de rode knop 'aanmelden' niet? Log in met je ledenaccount voor bestuursleden. Dan verschijnt de knop vanzelf.

Meer info

Woonbond Webinars
webinar@woonbond.nl

Kosten

Gratis

Terugkijken

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.