Huurders en de VvE

donderdag 7 september 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

Huurders en eigenaren-kopers komen elkaar tegen in een zogenaamd  ‘gemengd complex’.  Op het moment dat er woningen verkocht worden in een complex ontstaat er een VvE en dan lijkt het soms wel alsof die alles gaat bepalen. De huurders hebben dan het idee dat zij geen rechten meer hebben. Maar dat is niet zo. In dit college krijgt u uitleg over de rol van de VvE en de positie van de verhuurder daarin. En wordt duidelijk dat het huurrecht nog steeds van kracht is voor huurders. Maar… het is wel nodig  om samen afspraken te maken om het goed te laten verlopen.  En er zijn plekken waar het goed gaat. Kopers en huurders kunnen door één deur. 

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.

Meer info

Woonbond Opleidingen

opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.