Huurders en de VvE

donderdag 8 december 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Huurders en eigenaren-kopers komen elkaar tegen in een zogenaamd  ‘gemengd complex’. Op het moment dat er woningen verkocht worden in een complex ontstaat er een Vereniging van Eigenaren (VvE) en dan lijkt het soms wel alsof die alles gaat bepalen. De huurders hebben dan het idee dat zij geen rechten meer hebben. Maar dat is niet zo.

In dit college krijg je uitleg over de rol van de VvE en de positie van de verhuurder daarin. En wordt duidelijk dat het huurrecht nog steeds van kracht is voor huurders. Maar… het is wel nodig om samen afspraken te maken om het goed te laten verlopen.  Er zijn plekken waar het goed gaat. Kopers en huurders door één deur. 

Het college duurt ongeveer 75 minuten en is bedoeld voor bestuursleden van huurdersorganisaties en bewonerscommissies die actief zijn in of voor complexen waar huurders en huiseigenaren door elkaar wonen en waar dus een VvE actief is.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.

 

Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 34

Persoonlijk lid
€ 45

Niet-lid
€ 54,45

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.