Hittestress en verduurzaming

dinsdag 11 juni 2024 / 10:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
webinar
Locatie
Online

Webinar voor huurders en huurdersorganisaties

In dit energiewebinar gaat Pieter van het Kaar, bouwkundige en energieadviseur bij de Woonbond, dieper in op het onderwerp 'hitte in huurwoningen' en de hittestress die dat bij bewoners veroorzaakt.

Door klimaatverandering krijgen we steeds vaker te maken met extreem weer. Ook periodes van hitte komen vaker voor. Daarnaast proberen we klimaatverandering op de lange termijn in te perken door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Daarom isoleren we woningen steeds beter. Ook de verduurzaming van woningen speelt een rol bij hitte en hittestress.

Wat zijn de oorzaken van de hittestress? Hoe kunnen we hittestress voorkomen of oplossen? Waarom hebben bewoners in nieuwbouwwoningen zo veel last van hittestress? Wanneer is hitte een gebrek aan een woning en hoe bewijs je dit? Deze vragen en andere vragen bespreekt Pieter van het Kaar in dit webinar.

Meer info

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl

Kosten

Gratis

Terugkijken

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.