Energiewebinar Collectieve warmte

woensdag 30 november 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
webinar
Locatie
Online

In dit energiewebinar behandelt Bastiaan van Perlo, belangenbehartiger bij de Woonbond, verschillende vragen van huurders en bewonerscommissies over collectieve verwarming (blokverwarming en warmtenetten). Hij gaat in op de verschillende vormen van collectieve verwarming, maar vooral ook op de kosten voor bewoners, de controle op het systeem en de kosten, en de zeggenschap over dit type verwarming.

Veel huurders zijn aangesloten op een collectieve warmtevoorziening. Dat kan blokverwarming zijn of een extern warmtenet. Beide soorten collectieve warmtevoorzieningen kennen vele vormen. Van heel groot met een bron die ver weg ligt tot heel klein met een bron binnen of naast het pand. De warmte kan op veel manieren opgewekt worden, bijvoorbeeld uit aardgas, biomassa, met een warmtepomp, geothermie, WKO, WKK, gascentrale.

Het webinar duurt ongeveer een uur, van 11.00 tot 12.00 uur.

Je kunt tijdens het webinar vragen stellen via de chat. Sommige vragen zal de presentator in de uitzending beantwoorden, andere vragen beantwoorden collega's van het Woonbond Energieteam live in de chat.

Het energiewebinar is gratis en toegankelijk voor iedereen die zich heeft ingeschreven.


Meer informatie

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl

Kosten

Geen

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.