Energie-werksessie (West)

vrijdag 17 juni 2022 / 13:00 uur
Soort ticket Einde van registratie Prijs Hoeveelheid
Evenementregistratie 2022-06-17 13:00 Gratis
Evenement registratie is gesloten.

Soort
netwerkbijeenkomst
Locatie
ANNE
Veemarktplein 41
3521 BD Utrecht

Aan de slag met verduurzaming in prestatieafspraken

Verduurzaming is een belangrijk onderwerp binnen de prestatieafspraken. Het is ook een groot onderwerp met ongeveer 20 aandachtspunten, van schimmelproblemen tot participatie van huurders in de energietransitie. Het valt niet mee om op alle punten concrete en heldere prestatieafspraken te maken met de woningcorporatie en de gemeente. Daarom organiseert de Woonbond in elke regio de werksessie ‘Aan de slag met verduurzaming in prestatieafspraken’.

In deze werksessie ga je (onder begeleiding van een Woonbondconsulent of -adviseur) aan de slag met je eigen inbreng in de prestatieafspraken. We helpen je om concreet voorstellen te doen en behandelen hoe je hierover het gesprek aan kunt gaan.

Om de werksessies zo nuttig mogelijk te laten zijn, krijg je vooraf huiswerk van ons toegestuurd. Dit huiswerk bestaat uit leeswerk en het voorbereiden van prestatieafspraken die jij als huurdersorganisatie zou willen maken. Deze voorbereiding kost je maximaal 2 uur.

Naast de werksessies is er ruimte om in gesprek te gaan met collega-huurdersorganisaties, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Programma

12.45 uur – inloop
13.00 uur – netwerklunch
13.30 uur – start werksessies
14.45 uur – pauze
15.00 uur – vervolg werksessies
16.00 uur – netwerkborrel

Meer info

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl

Kosten

Gratis