Energie-webinar Zonnepanelen voor huurders

woensdag 22 juni 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
webinar
Locatie
Online

Overal om je heen zie je zonnepanelen op daken verschijnen. Met een paar zonnepanelen kan je al snel al je stroomgebruik zelf opwekken. Met de hoge energieprijzen is het nog aantrekkelijker om zonnepanelen te hebben.

Zonnepanelen kunnen ook voor huurders interessant zijn. Veel verhuurders werken mee aan het plaatsen van zonnepanelen of doen huurders zelf een voorstel om zonnepanelen te plaatsen. Maar zelfs als zonnepanelen niet op het eigen dak kunnen, zijn er mogelijkheden voor huurders.

In dit webinar leggen we uit wat de voordelen zijn van zonnepanelen. We geven
een overzicht van de mogelijkheden voor huurders. Daarnaast vertellen we je waar
je op moet letten als je zonnepanelen wilt of van de verhuurder aangeboden krijgt.
O.a. geven we je een update over de toekomst van de salderingsregeling. Huurdersorganisaties en bewonerscommissies kunnen een actieve rol spelen om te zorgen dat huurders zonnepanelen krijgen. Ook dat behandelen we in dit webinar. Verder gaan we kort in op de voordelen van zonnecollectoren voor warm water en
de mogelijkheden van accu’s om stroom op te slaan.

In dit webinar geven beleidsmedewerker Bastiaan van Perlo en energieconsulent Maarten Lameris een presentatie. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen
via de chat. Deze worden in de chat of live door de presentatoren beantwoord.

Meer informatie

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl

Kosten

Gratis

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.