Een (werk)plan voor de achterban

donderdag 3 november 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Contact met de achterban: iedereen weet waarom het belangrijk is, maar het is voor veel huurdersorganisaties een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen.

Dit college geeft een aanzet voor het maken van een communicatieplan. Daarbij speciaal aandacht voor de communicatie naar de achterban rondom de prestatieafspraken. Die zijn waarschijnlijk klaar of bijna afgerond rond dit tijdstip in het jaar: op welke manier ga je als huurdersorganisatie terugkoppelen naar de huurders over de bereikte resultaten? En kun je voor een volgende ronde ook inbreng proberen op te halen bij de huurders om wie het gaat? Wat neem je op in je werkplan voor het komende jaar aan activiteiten richting de achterban? Je krijgt in dit programma veel suggesties aangereikt.

Het college duurt ongeveer 75 minuten en is bedoeld voor bestuursleden van huurdersorganisaties.

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.

 

Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 34

Persoonlijk lid
€ 45

Niet-lid
€ 54,45

Kaderlid / medewerker
gratis

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.