De ins en outs van NOM-woningen met EPV

woensdag 23 maart 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
webinar
Locatie
Online

We zitten midden in de energietransitie. In 2050 moeten alle woningen klimaatneutraal zijn. Ondertussen wordt de roep om vaart te maken steeds groter. En met de hoge energieprijzen de wens om zo energiezuinig mogelijk te kunnen wonen sterker. Woningcorporaties maken steeds meer klimaatneutrale nul-op-de-meterwoningen (NOM-woningen), zowel nieuwbouw als door renovatie. Maar wat betekent het als een woning klimaatneutraal wordt opgeleverd, en welke gevolgen heeft dat voor de huurder?
In dit voorlichtende energiewebinar vertelt beleidsmedewerker Bastiaan van Perlo meer over nul-op-de-meterwoningen (NOM-woningen) met energieprestatievergoeding (EPV). Hij gaat onder andere in op:

  • - wat is een NOM-woning?

    - welke regels gelden voor EPV?

    - hoeveel NOM-woningen met EPV zijn er en wat zijn de trends?

    - wat zijn de resultaten van het Woonbond-onderzoek naar NOM-woningen met EPV?

    - wat zijn de plannen van de overheid en waarop zet de Woonbond in?

Aan het einde van het webinar kun je de presentatie downloaden, krijg je links naar meer informatie en kun je aangeven als je behoefte hebt aan persoonlijk contact met het Energieteam. Je kunt uiteraard zelf contact met ons opnemen (zie contactinformatie op deze pagina), maar je kunt ook aangeven dat we contact met jou opnemen.

Presentator: Bastiaan van Perlo, beleidsmedewerker

Het programma duurt ongeveer 60 minuten.

Meer informatie

Woonbond Energieteam
energie@woonbond.nl 

Kosten

Geen

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen aan dit webinar.