Communicatieplan maken

donderdag 9 februari 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Online college voor huurdersorganisaties

Dit college wil een aanzet geven voor het maken van een communicatieplan. Zichtbaar zijn, werken aan je bekendheid: het is een belangrijke basis voor je contact met de achterban. Iedereen weet waarom het belangrijk is, maar het is voor veel huurdersorganisaties een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Een communicatieplan kan helpen om daar ‘handen en voeten’ aan te geven. Aan de hand van een ‘standaard’ theorie gaan we stap voor stap na hoe je als huurdersorganisatie invulling kunt geven aan zo’n plan. 

Log in met je ledenaccount om in te schrijven tegen 0-tarief (bestuursleden lidorganisaties) of om korting te krijgen op de niet-ledenprijs (persoonlijke leden).  

Met een ledenaccount voor bestuursleden mag je mede-bestuursleden of bewonerscommissies inschrijven die zelf geen ledenaccount hebben. Hier lees je hoe dat werkt.

Meer info

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Gratis voor bestuursleden van lidorganisaties van de Woonbond, kaderleden en Woonbondmedewerkers

Niet-lid: € 55,66
Persoonlijk lid: € 46 

Terugkijken

Dit online college wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.