Beleidswebinar | 24 oktober

dinsdag 24 oktober 2023 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
webinar
Locatie
Online

Webinar voor lidorganisaties over de uitkomsten van het onderzoek naar de financiële ondersteuning van huurdersorganisaties 

 In het voorjaar heeft de Woonbond een groot onderzoek gedaan naar de ondersteuning, zowel financieel als op andere manieren, van huurdersorganisaties. In dit webinar lichten we de resultaten toe. We bespreken welke soorten ondersteuning de huurdersorganisaties ontvangen van de verhuurder, we kijken wat de verschillen zijn tussen de commerciële en de corporatiesector en we gaan in op de ondersteuning van bewonerscommissies. Tenslotte geven we op basis van het onderzoek goede tips van huurdersorganisaties om je begroting rond te krijgen voor het komende jaar. 

Beleidswebinars zijn toegankelijk voor (bestuursleden en medewerkers van) organisaties die lid zijn van de Woonbond. En voor (bestuursleden van) bewonerscommissies die bij lidorganisaties zijn aangesloten.

Zie je de rode knop 'aanmelden' niet? Log in met je ledenaccount voor bestuursleden. Dan verschijnt de knop vanzelf.


Meer info

Woonbond Webinars
webinar@woonbond.nl

Kosten

Gratis

Terugkijken

Dit webinar wordt opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.