2-delige collegereeks over prestatieafspraken

3 februari 2022 / 11:00 uur
10 februari 2022 / 11:00 uur
Registratie voor dit evenement is gesloten.

Soort
online college
Locatie
Online

Een goed begin van het nieuwe jaar! Als introductie én om weer even scherp te worden op dit belangrijke onderwerp. Vóór 1 april is er immers vaak al weer nieuw overleg tussen gemeente, corporatie(s) en huurdersorganisatie(s) over de prestatieafspraken. Hoe zat het ook alweer?

3 februari: in deel 1 bespreken we de uitgangspunten bij het maken van prestatieafspraken en hoe het proces kan worden ingericht.  Wat zijn voor de huurdersorganisatie aandachtspunten daarbij? En waarover gaan prestatieafspraken eigenlijk?

10 februari: in deel 2 gaat het over het maken van goede afspraken. Dat begint met een goed beeld van wat er wel en niet gerealiseerd wordt van de gemaakte afspraken. Verder krijg je tips over hoe je kunt werken aan een stevige positie voor in het overleg. 

Deze colleges duren beide ongeveer 75 minuten en zijn vooral gericht op bestuursleden van huurdersorganisaties die in de corporatiesector actief zijn. 

Log in met je ledenaccount om het kortingstarief voor leden berekend te krijgen. Wil je iemand anders dan jezelf aanmelden?  Hier lees je hoe dat werkt.


Meer informatie

Woonbond Opleidingen
opleiding@woonbond.nl

Kosten

Lidorganisatie
€ 68

Persoonlijk lid
€ 90

Niet-lid
€ 108,90 

Kaderlid / medewerker
gratis

De colleges worden opgenomen. Iedereen die inschrijft ontvangt na afloop ook een terugkijklink. Je kunt je dus ook inschrijven als je niet live kunt deelnemen.